Interview & foto Dagblad De Gelderlander!

22 september 2015

Vandaag staat er een mooi artikel in de Gelderlander over Destiny's optreden in Geldermalsen op school De Lindeborgh. Destiny mocht met het liedje 'Een nieuwe dag' dat ze in samenwerking met zangeres Elles Springs schreef, de Week Tegen Pesten openen! Het was een groot succes! Ook HIER kun je foto's bekijken en het teruglezen.

3000 hits op youtube voor 'Een nieuwe dag'!

sept 2015

Vandaag heeft Destiny's liedje 'Een nieuwe dag' de 3000 hits bereikt op Youtube!

Wat fijn dat het liedje zo goed ontvangen wordt en dat het veel gedeeld wordt op Social Media! 

Destiny in schoolmusical

augustus 2015

Destiny speelt een rol in de schoolmusical.

Bij foto's kun je een sfeerimpressie zien van de avond!

Destiny wint Talentenjacht Elst!

28 juni 2015

DESTINY HEEFT ELST GOT TALENT GEWONNEN!! Gisteren nam Destiny deel aan de talentenjacht 'ELST GOT TALENT' waar jongeren tot 14 jaar hun zangtalent mochten laten horen. De jury vond naast het feit dat ze heel mooi heeft gezongen het ook bijzonder dat Destiny met een eigen geschreven liedje deelnam en de boodschap die het met zich meebrengt. (Stop Pesten) De reacties van het publiek waren geweldig en Destiny heeft ernorm genoten! Dankjewel allemaal voor de mooie reacties. Voor radiozenders die graag het liedje willen draaien in hun programma stuur even een mail voor de mp3 naar theo.vanzadelhoff@online.nl  BEKIJK HIER HET FILMPJE!

'Een nieuwe dag' al bijna 700 x bekeken!

25 juni 2015

Destiny's liedje tegen Pesten staat nu 2 dagen online en is al bijna 700 x bekeken! Ook Glenn Eilbracht heeft de videoclip op zijn website gezet. Je kunt het HIER bekijken. Ook de wesbite Stop Pesten Nu heeft de clip op hun pagina gedeeld. Mooie dingen dus allemaal!:)

 

Single & videoclip 'Een nieuwe dag' nu online!!

23 juni 2015

Vandaag is het dan zover! Mijn liedje 'Een nieuwe dag' dat ik samen met Elles Springs heb geschreven is nu HIER online te zien & te beluisteren op Youtube! Ik hoop dat jullie het mooi vinden en het willen delen. 

Liefs Destiny

Talentenjacht Elst 28 juni

20 juni 2015

Op 28 juni zal ik meedoen aan Talentenjacht Elst got Talent! Ik ga deelnemen met mijn zelfgeschreven liedje 'Een nieuwe dag'.
Tijdens deze middag, die zal duren van 14.00-18.00 uur, kun je jetalent laten zien aan heel Elst. Dit kan bestaan uit zang, dans, toneel etc. Ook mag je als groep meedoen. 
De jury zal bestaan uit deskundige mensen en zij zullen uiteindelijk het beste talent kiezen. Hij/zij wordt dan gekroond tot “Elster Talent Zomerfeesten 2015”. 
Ik heb er heel veel zin in! liefs Destiny

 

Mijn zelfgeschreven liedje opgenomen in de studio!

18 juni 2015

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met zangeres Elles Springs. Ik schreef een liedje over Pesten maar het was nog niet af en omdat Elles ook een liedje heeft over dit onderwerp dacht ik dat zij me wel kon helpen. We hebben 4 avonden samen gezeten en vandaag was de grote dag! We hebben het opgenomen in een profesionele studio in Arnhem bij producer George Konings en het resultaat is heel mooi geworden. Binnenkort meer! Liefs Destiny

Welkom op mijn nieuwe website!

16 juni 2015

Lieve allemaal, welkom op mijn nieuwe website! Hier kun je alles vinden over mijn muziek en liefde voor het zingen!

Veel kijk en luisterplezier op mijn site:)

 

Liefs Destiny

Please reload

© Destiny webdesign by Elles Springs